tirsdag den 1. maj 2012

Første måned, besøg hjemmefra, 10 sekunders reglen og pruttelyde i skeen

Boston skyline fra havnesiden. 
Så har vi været her en måned! Det er godt nok gået stærkt. Vi kender nu byen ret godt både det med at finde vej (omend min måde at finde vej på, ifølge Hansen, indimellem er lidt kreativ) men også hvor vi skal købe ind, hvor vi finder forskellige ting vi mangler. osv. osv.


Thomas' transportmiddel her i Boston.
Vi går stadig til rytmik hvilket Ellaen ELSKER!! Sidste gang var Hansen med, for at se hvad det var for noget, og her så hun sæbebobler for første gang og det var et STORT HIT! 
Ella kan næsten side selv, hvis ikke armen laver "vinduesvisker-bevægelse" for så vælter hun. Hun synes det er det sjoveste når vi "leger" fanger (Thomas løber med hende på skulderen og jeg prøver at fange dem). Hun har fået sin første kæreste han hedder Elmo og bor på Sesame Street. 




"Titte Bøh" er et stort hit for tiden.


Mandag d. 23/4 kom der besøg hjemmefra. Min mors kusine Gulle og hendes mand Christian kom på visit. Inden vi rejste, sagde vi til Gulle at hvis de havde tid og lyst, var de mere end velkomne til at kigge forbi, de tog os på ordet (HELDIGVIS) og har været her de sidste 8 dage ;o) Det var et besøg fyldt med LANGE gåture, vi fik set en masse nye ting, grineflip, kager, kaffe, sejlture, dejligt restaurant besøg og meget andet.


Besøg på "Legal Seafood". Tak for DEJLIG mad.

Thomas' aftensmad







Kaffe i Common

Blandet andet blev Christian bekendt med "10 sekundersreglen" (hvis man taber noget på jorden, sker der ikke noget ved at spise det, hvis man samler det op inden for 10 sekunder især hvis det er kage man taber op jorden). Ella fik en Elmo bamse og Big Bird bamse af Gulle og Christian i 6,5 måneds fødselsdagsgave og hold op hvor er hun bare glad for dem, de bliver ædt hver dag!


Ellas grødspiseri har stået lidt stille (mor var kommet til at putte klumper i grøden den forræder) Det holdt jeg så op med og nu går det igen over stok og sten...MEN nu bliver den unge dame så oven ud begejstret og ivrig, at hun laver pruttelyde ned i skeen, hvilket medfører at der er grød og spyt over det hele!! Vi har prøvet at sige "NEJ", ignorere hende, holde pause men der skal åbenbart "pruttes" i skeen. 


Ikke alt er lysegrønt om foråret


Kunstværk der skulle mindes soldaterne i krig. En masse "kadaverskilte" der klirrede i vinden.



Vinduespudsere på Hancock bygningen. Selvom det er en skyskraber skal der ordnes vinduer. Et job med en hvis risiko....



 

3 kommentarer:

  1. Å så hyggelig Mette - at alt går bra. Ja pruttelyder i skeen - kender det. A nyser nogle ganger også - så er det gulrod over det hele :)

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. eg tænker pruttelyde er vigtige....og det styrker mundmuskulaturen og det er en god ting! Så må Mettemor og Hansen ta grødklatter i panden med i købet! Det ser dejligt ud i Boston....gid jeg også havde tid(=penge) til at kigge forbi!

    SvarSlet